Warning: Use of undefined constant REQUEST_URI - assumed 'REQUEST_URI' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/robescu/facenews.eu/wp-content/themes/hestia-pro/functions.php on line 73
Servicii - FaceNews

Servicii

   Proiectele noastre de promovare pornesc de la o cercetare si o cunoastere profunda a publicului tinta, a pietelor si a contextelor.

   Suntem prezenti in 20 de orase din Romania si oferim cele mai bune solutii de promovare online si offline pentru partenerii nostri. 

Prezenta - FaceNews

1.Strategii de promovare si comunicare: Face Promote

FaceNEWS asigură promovarea unui produs prin solutii proprii și regii de site-uri partenere. Prin această modalitate, putem să ajungem la aproape toate categoriile de potențiali clienți de pe internet. Campaniile pot fi comandate “la cheie” prin intermediul consultanților noștri. FaceNEWS este un grup media cu o regie independenta de publicitate online formata dintr-o echipa tanara cu experienta, pasionati de domeniu si principii de lucru sanatoase.

2.Management sondaje, culegere si livrare date: Face Observer

Culegere si livrarea datelor

       1.Cercetare cantitativa

 – Intervievarea Capi

 – Intervievarea Telefonica CATI   (Computer-Assisted Telephone Interviewing sau Interviu Telefonic Asistat de Calculator)

 – Mistery Shopping

      2.Cercetare calitativa

– Focus Grup

– Interviu în profunzime

(Un interviu în profunzime e un interviu ce permite abordarea unor subiecte sensibile, tabu-uri, întrebări personale, răspunsuri care nu pot fi vociferate în grup (cheltuieli în mediul de business, practici interzise, abuz, comportamente sociale neacceptate).

– Studiu etnografic

– Cercetare Panel

– studiu de caz

Evaluarea comportamentului consumatorului

  Interesul pentru el a transformat marketingul clasic în unul adânc psihologic și intuitiv. De ce? Publicitatea, rețeaua de distribuție, concurența din ramură, obiceiurile de consum din familie și multe alte elemente formează comportamentul consumatorului care influențează în final decizia de cumpărare.

  Un studiu complex ne poate oferi cunoștințe esențiale ce se pot transforma în avantaje competitive:

– notorietatea mărcii

-marca preferată

-marca substitut

-mărci abandonate

-mărci respinse

-frecvența de cumpărare

-cantități consumate

-istoricul consumului

-ambalajul preferat

-locul cumpărării

– eficiența distribuției

– motivațiile alegerii

– atributele de imagine

– poziționarea mărcilor

– percepția dinamicii calității mărcilor

  

Studii de satisfactie

Satisfacția este un indicator subiectiv, dar foarte important, ce determină atitudinea consumatorului față de brand, contribuie la creșterea sau descreșterea loialității și la formarea percepției generale asupra brandului.

 

Nivelul de satisfacție trebuie monitorizat în timp pentru a observa tendința generală, dar și pentru a măsura eficiența strategiei abordate (progressive benchmarking). La fel de importantă este și monitorizarea nivelului de satisfacție a mărcilor concurente (competitive benchmarking), factorii-cheie care declanșează sentimentul satisfacției (expected attributes, exciting/surprising attributes, desired attributes) sau elementele care influențează loialitatea consumatorilor.

Cercetarea Publicitatii

Publicitatea este un domeniu în care se investește mult în condițiile economiei de piață, partea mai complicată e argumentarea și măsurarea beneficiului acestei investiții.

    – Cercetarea pentru elaborarea strategiei de comunicare (identificarea grupului-țintă al mărcii testate și a beneficiilor așteptate de acesta.)

  • Testarea și dezvoltarea conceptelor de reclamă (identificarea ideii de creație cu cel mai mare potențial de comunicare, cercetarea punctelor tari și a punctelor slabe ale fiecărui model.)
  • Pretestarea reclamei ( estimarea efectului reclamei și a mesajului publicitar în ceea ce privește memorabilitatea și acceptanța )
  • Studierea impactului publicității (prin studii ad-hoc sau panel).
  • Impactul promoțiilor (notorietate, impact asupra intenției de încercare și/sau de cumpărare a mărcii)

– Notorietate, impact asupra intenției de încercare și/sau de cumpărare a mărcii (impactul asupra notorietății, asupra imaginii mărcii)

Cercetarea de tip omnibus

 Modalitate practică și eficientă pentru cei care doresc să pună un număr limitat de întrebări unui eșantion național reprezentativ, ca și celor care sunt interesați de evoluția opiniei publice din Romania

 Se adresează partidelor politice, trusturilor de investiții, băncilor, organizațiilor internaționale, companiilor comerciale, ONG-urilor, societății civile etc., ce sunt intersate în măsurarea opiniilor electoratului din Romania.

 Indicatorii incluşi în BSP permit evaluarea şi evidențierea dinamicii opiniilor cetățenilor Republicii Moldova cu privire la:

direcția în care se îndreaptă țara

– nivelul de trai

– funcționarea instituțiilor de la nivel central și local

– popularitatea politicienilor

– credibilitatea politicienilor

– intenția de vot pentru partide

alte teme de interes.

 Omnibus este un tip de cercetare colectivă la care contribuie mai multe părți. Cu un eșantion de peste o mie de respondenți cu vârsta de la 15/18 ani și peste, localizați în circa 140 de puncte de eșantionare.

 Divers: La cea de-a doua secțiune, diverse companii, instituții, ONG-uri pot include (contra cost) un număr de, cel puțin, trei întrebări în oricare din valurile de măsurare. Beneficiarul formulează întrebările (cu ajutorul nostru, dacă este solicitat) și plătește doar pentru întrebările incluse în chestionar.

Cercetarea brandului

Momentul de lansare a unui nou produs pe piață este unul important, este momentul în care se stabilește primul contact cu publicul, prima impresie, care va deveni, în timp, una bine înrădăcinată și greu de schimbat. Pentru acest moment e bine să fim pregătiți.

 Acest studiu pretestează atributele brandului ce urmează a fi lansat și poate anticipa acceptabilitatea noului produs sau serviciu, performanța, satisfacția și competivitatea lui.

 – testarea numelui

– identificarea atributelor de imagine

– testare logoului

– analiza punctelor tari și slabe

– testare sloganului

Cercetarea pretului

  Prețul — o caracteristică-cheie ce poate determina succesul sau insuccesul unui produs pe piață.

  Pentru stabilirea acestuia, există o serie de metode și formule care, însă, nu iau în calcul un element important — intervalul de acceptabilitate maximă a prețului de către potențialii cumpărători.

  Cercetând prețul, vom răspunde la o serie de întrebări:

 – gradul de acceptare de către consumatori a prețului curent

  • nivelul optim de preț
  • intervalul maxim de acceptanță a prețului
  • evoluția cererii
  • dinamica vânzărilor la diferite
  • nivele de preț

– evoluția cererii

– evoluția indicelui elasticității prețurilor

  Un studiu complex ne poate oferi cunoștințe esențiale ce se pot transforma în avantaje competitive:

– notorietatea mărcii

-marca preferată

-marca substitut

-mărci abandonate

-mărci respinse

-frecvența de cumpărare

-cantități consumate

-istoricul consumului

-ambalajul preferat

-locul cumpărării

– eficiența distribuției

– motivațiile alegerii

– atributele de imagine

– poziționarea mărcilor

– percepția dinamicii calității mărcilor

  

Studii sociale

În condițiile societății perfecte, politicienii știu foarte bine problemele cu care se confruntă poporul, și au abilitatea de a le prioritiza. În realitate, însă, pentru a le identifica, se realizează studii atât în timpul campaniilor electorale, cât și în afara lor. FaceNEWS are o considerabilă expertiză în domeniul studiilor politice: - sondaje ad-hoc - studii de segmentare - testări de spoturi şi materiale electorale - exit-polluri

Cercetarea publicitatii

O cercetare orientată spre companiile care prestează serviciile sau își vând marfa altor companii și care au nevoie de o evaluare și, eventual, o direcție de dezvoltare pentru strategia de piață pe care o adoptă. În acest tip de cercetare, tehnicile cercetărilor cantitative sunt combinate cu cele calitative, iar participanții la studiu sunt reprezentanți ai companiilor. Cadrul de eșantionare este prezentat de businessul din Republica Moldova, cu posibilitatea de selectare a participanților în funcție de regiuni, domeniul de activitate, numărul de angajați, cifra de afaceri, statutul juridic etc.

Studii politice

Cercetările sociale sunt proiecte de amploare care studiază probleme vaste ale societății, proiectele cărora nouă, la FaceNEWS , ne place să le acordăm timp și prioritate, pentru că le considerăm importante. Putem studia: - imaginea instituțiilor publice - violența domestică - educația - etnia - comunități - stilul de viață - comportamentul filantropic - timp liber