Despre Noi

FaceNEWS  este o companie specializata in promovare, comunicare, branding si cercetare de piata.

FaceNEWS  asigură promovarea unui produs prin solutii proprii și regii de site-uri partenere. Prin această modalitate, putem să ajungem la aproape toate categoriile de potențiali clienți de pe internet. Campaniile pot fi comandate “la cheie” prin intermediul consultanților noștri.

FaceNEWS  realizeaza studii cantitative si calitative cu scopul de a gasi raspunsuri acolo unde ele par a nu fi. FaceNEWS ofera solutii specializate in managementul chestionarelor, colectarea si furnizarea de date. Rapoartele noastre sunt scrise clar, usor de analizat pentru a va oferi cel mai bun drum, pentru cele mai bune decizii.

 Ne bucuram cu un portofoliu de clienti ce cuprinde jucatori de top din domenii precum auto, tehnologie, IT, HoReCa, politica si media.

     Proiectele noastre de promovare pornesc de la o cercetare si o cunoastere profunda a publicului tinta, a pietelor si a contextelor.

Suntem prezenti in 20 de orase din Romania si oferim cele mai bune solutii de promovare online si offline pentru partenerii nostri.

Obiectiv 2019

 Obiectivul echipei FaceNews este de a construi un portofoliu initial de pana la 50-60 de siteuri, iar “ share-ul pe care ni  l-am propus pana la sfarsitul lui 2019 este de 10% din piata de audienta”

0
orase unde suntem prezenti
0
impact total lunar
0
parteneri oficiali